Samenwerkingsverband ZEGG

Sinds medio 2017 heb ik me aangesloten bij ZEGG (Zeeuwse Eerstelijns Geestelijke Gezondheidszorg)

ZEGG ua is ontstaan vanuit de samenwerking tussen een aantal psychologen praktijken binnen Zeeland. Het doel van de samenwerking is om een beter aanbod van psychologische zorg te bieden aan de mensen die deze zorg nodig hebben.

Door met elkaar samen te werken is er sprake van korte lijnen, eenvoudige verwijsstructuren en kennis van elkaars expertise en kunde. We staan voor klantvriendelijkheid een laagdrempelige aanpak en een goede samenwerking met andere zorgaanbieders binnen Zeeland. Voor verwijzers als huisartsen is ZEGG een betrouwbare partner die staat voor passende zorg.

De samenwerking is in 2007 geformaliseerd in de oprichting van Coöperatie ZEGG ua. Coöperatie ZEGG (Zeeuwse Eerstelijns Geestelijke Gezondheidszorg) bestaat uit een viertal eerstelijns psychologenpraktijken gevestigd in het gebied boven de Westerschelde. ZEGG biedt geestelijke gezondheidszorg voor de regio’s Walcheren, Schouwen-Duiveland, de Bevelanden en Tholen.